info@schildersbedrijfvandervlist.nl

06 - 16551758

Schildersbedrijf van der Vlist

Schildersbedrijf van der Vlist

Wulpenhof 18

2903 EV Capelle aan den IJssel
P

Webdesign: MvdV

E-mail: mvdvlist@outlook.com

P

E-mail: info@schildersbedrijfvandervlist.nl

Telefoonnummer: 06 - 16551758PEen van de nieuwste toepassingen die wij ons meester gemaakt hebben is het aanbrengen van verf door middel van professioneel spuitwerk. Deze techniek is nog relatief jong en wordt steeds verder ontwikkelt en geïnnoveerd. Uiteraard gaan wij graag met onze tijd mee en daarom hebben wij deze moderne en vooruitstrevende manier van schilderen ook opgenomen in ons dienstenaanbod.


Spuitwerk is op veel verschillende ondergronden en objecten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan uw houtwerk zoals kozijnen en deuren, maar ook kasten, radiatoren en trappen. Maar u kunt ook denken aan de grote oppervlakken zoals uw wanden en plafonds. Eigenlijk kunnen alle onderdelen die normaal met de hand worden geschilderd ook gespoten worden.


Waarom spuiten?

Spuiten kent een aantal voordelen, zowel voor de klant als voor de schilder, het geeft een gladder en voller resultaat, lastig te bereiken onderdelen zoals bijvoorbeeld ledenradiatoren, ingewikkelde traphekjes of paneeldeuren kunnen gemakkelijk geschilderd worden zonder zakkers of schrale plekken maar ook de snelheid is van groot belang. Wanneer een ruimte leeg is en niet of tijdelijk niet in gebruik kan met spuitwerk veel tijd gewonnen worden.

Vooral wanden en plafonds die glad gestuukt zijn lenen zich uitstekend voor spuitwerk. Het gladde resultaat en de strakke afwerking zijn zichtbaar mooier dan een afwerking met bijvoorbeeld kwast of roller, en is daarom steeds meer in trek. Spuitwerk geeft uw ruimte een strakke en moderne uitstraling maar tegelijk ook een nette afgewerkte sfeer.

Spuitwerk is mogelijk in alle gangbare kleuren dus ook als u van een warme, sfeervolle of kleurrijke uitstraling houdt kunt u kiezen voor spuitwerk.

Spuitwerk kent een andere manier van werken dan het normale handmatige schilderwerk. Denk bijvoorbeeld aan het afdekken van de omgeving zoals vloeren, ruiten, keukens e.d. Het is daarom raadzaam om u vooraf goed te laten informeren en adviseren. Neemt u zodoende bij vragen en onduidelijkheden contact met ons op voor een advies op maat!


Schildersbedrijf van der Vlist staat voor u klaar…


Spuitwerk