info@schildersbedrijfvandervlist.nl

06 - 16551758

Schildersbedrijf van der Vlist

Schildersbedrijf van der Vlist

Wulpenhof 18

2903 EV Capelle aan den IJssel
P

Webdesign: MvdV

E-mail: mvdvlist@outlook.com

P

E-mail: info@schildersbedrijfvandervlist.nl

Telefoonnummer: 06 - 16551758P

Schilderwerk Buiten


De buitenkant van uw woning of bedrijfspand geeft talrijke redenen voor een goed stukje schilderwerk. Zo zijn houten onderdelen zoals ramen, kozijnen, deuren, dakgoten enzovoorts erg gevoelig voor weersinvloeden. Maar ook steenachtige en kunststof ondergronden lijden hieronder. Een beschermende verflaag is dus eigenlijk altijd wenselijk.

In Nederland heerst een gematigd zeeklimaat wat betekent dat er het hele jaar door neerslag te verwachten is. Ook zijn er vrij grote temperatuurverschillen in relatief korte tijd. Deze omstandigheden zorgen ervoor dat uw schilderwerk geregeld om onderhoud vraagt omdat de bescherming door deze invloeden steeds verder afneemt.

Wij onderscheiden twee soorten buitenschilderwerk:

1) Onderhoud:

Bestaande verfsystemen herstellen, vervangen of verbeteren.

Een groot deel van ons werk valt hieronder omdat er nou eenmaal meer gebouwen reeds staan dan dat er bij komen op korte termijn. Onderhoud is van groot belang voor het behoud van uw pand. Het voorkomt namelijk dat de ondergrond schade oploopt door een gebrek aan bescherming wat niet alleen een doorn in het oog is maar vooral erg duur is om te herstellen.

Plegen van onderhoud is dus eigenlijk twee vliegen in één klap: u bespaart kosten op lange termijn en uw pand ziet er altijd mooi en onderhouden uit!


2) Nieuwbouw:


Nieuwe verfsystemen aanbrengen op nieuwe ondergronden.

Nieuwe woningen of bedrijfspanden moeten ook zo snel mogelijk worden geschilderd.

Hiermee zorgt u ervoor dat uw ondergrond zo snel mogelijk wordt beschermd en dus zo min mogelijk negatieve weersinvloeden te verduren krijgt. Doorgaans vereisen nieuwe ondergronden minder tijd en aandacht om in een gezonde conditie te krijgen omdat ze nog niet of nauwelijks geleden hebben en vaak nog helemaal gaaf zijn.


Naast deze twee soorten schilderwerk komen er uiteraard ook veel overige werkzaamheden voor die met allebei raakvlakken hebben. Denk bijvoorbeeld aan renovatie; hierbij worden onderdelen vervangen in bestaande ondergronden (onderhoud), die nieuwe onderdelen (nieuwbouw) moeten vervolgens weer geschilderd worden.


Bij Schildersbedrijf van der Vlist kunt u terecht voor al uw schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand. Welke ondergrond u ook wilt laten schilderen, van hout tot steen, en van kunststof tot metaal, bij ons is het allemaal mogelijk.