info@schildersbedrijfvandervlist.nl

06 - 16551758

Schildersbedrijf van der Vlist

Schildersbedrijf van der Vlist

Wulpenhof 18

2903 EV Capelle aan den IJssel
P

Webdesign: MvdV

E-mail: mvdvlist@outlook.com

P

E-mail: info@schildersbedrijfvandervlist.nl

Telefoonnummer: 06 - 16551758P

Binnenschilderwerk


Wij schilderen:

- Kozijnen, ramen en deuren

- Trappen, plinten en radiatoren

- Wanden en plafonds

- Veel overige objecten


Waarom binnen schilderen?

Aan de binnenkant van een huis of bedrijfspand bevindt zich bijna altijd veel meer schilderwerk als aan de buitenkant. Binnen bevinden zich namelijk in tegenstelling tot buiten ook wanden en plafonds, plinten, radiatoren en trappen.


Schilderwerk aan de binnenkant van uw woning is net zo belangrijk als aan de buitenkant.

Niet alleen vanuit esthetisch opzicht, maar ook zeker vanuit technisch opzicht.


Houtwerk

Denk bijvoorbeeld aan uw gevelkozijnen, het verfwerk aan de binnenkant van uw gevelkozijnen bepaalt voor een zeer groot deel de duurzaamheid van uw hout en zelfs van de verflaag aan de buitenkant. Er is namelijk sprake van luchtvochtigheid in huis en wanneer uw kozijn niet geschilderd is met een afsluitend verfsysteem kan dit vocht door het hout heen naar buiten trekken en aan de buitenkant de verf losdrukken.


Wanden en Plafonds

Ook uw wanden en plafonds vragen om een afwerking, zij het met verf, behang, pleisterwerk of wat dan ook. Onafgewerkte wanden of plafonds, denk daarbij aan stucwerk, zullen wanneer het niet wordt afgewerkt achteruit gaan. Het neemt gemakkelijk vocht op, de vuil aanhechting is groot en het geeft voortdurend af. Het blijft zacht en daardoor nauwelijks te reinigen en vooral zeer gevoelig voor beschadigingen bij stoten. Na afwerking met een goed verfsysteem, behang of pleisterlaag beschermt u dus de ondergrond en brengt u tegelijk kleur en sfeer in de betreffende ruimte.


Overig schilderwerk

Naast alle veelvoorkomende werkzaamheden binnen zoals kozijnen, deuren, wanden en plafonds zijn er allerlei andere objecten die geschilderd kunnen worden. Afhankelijk van het materiaal en de toepassing kan er in bijna alle gevallen voor worden gekozen om te schilderen.Voor de meeste voorkomende schilderwerkzaamheden aan de binnenzijde van uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht.