Schildersbedrijf van der Vlist

info@schildersbedrijfvandervlist.nl

06 - 16551758

Begin Het bedrijf Offerte aanvragen Gastenboek Onze diensten Opdrachten

Schade herstel

Er zijn veel vormen van schade die wij in ons werk tegenkomen. Vaak worden deze schades opgelost in samenwerking met, of in opdracht van uw verzekering. De meest voorkomende zijn waterschade na bijvoorbeeld lekkage en nicotine vervuiling door langdurig binnen roken. Deze vormen van schade kunnen relatief makkelijk worden opgelost omdat de ondergrond meestal niet hoeft te worden gerepareerd, verwijderd of vervangen. Met speciale verfsoorten die vochtplekken, roet en/of nicotine isoleren (afdekken), kan het probleem vrij eenvoudig worden verholpen. Deze producten zijn voor een particulier vaak niet of lastig te verkrijgen en vereisen soms een andere werkwijze dan de normale verfsoorten.


Er zijn ook andere vormen van schade denkbaar zoals scheuren en barsten in muren en plafonds door bijvoorbeeld verbouwingen, verzakkingen en dergelijke. Kleinschalig kunnen wij dit zelf oplossen maar als de schade te groot is nemen wij contact op met specialisten die de schade voor ons verhelpen zodat wij het naderhand met verf of behang weer netjes kunnen afwerken.


Ook ruitschade komt regelmatig voor. Niet alleen kapotte ruiten of ruiten met barsten of krassen maar ook lekke dubbelglas ruiten zijn een veel voorkomend verschijnsel. In bijna alle gevallen wordt de ruit verwijderd en vervangen door een nieuwe.


Als laatste komt schade aan schilderwerk ook veelvuldig voor. Mechanische schade door stoten of slijtage maar ook schade na bijvoorbeeld een inbraak door een raam of deur. Deze vorm van schade is door ons gemakkelijk te verhelpen omdat dat voor ons gezien de werkzaamheden hetzelfde is als het normale onderhoudsschilderwerk.