Schildersbedrijf van der Vlist

info@schildersbedrijfvandervlist.nl

06 - 16551758

Begin Het bedrijf Offerte aanvragen Gastenboek Onze diensten Opdrachten

Hartelijk welkom op de website van Schildersbedrijf van der Vlist.


Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Schildersbedrijf van der Vlist heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan bij verschillende professionele bedrijven. Deze ervaring kunt u terug zien in alles wat het bedrijf te bieden heeft. Wij zijn hoofdzakelijk gespecialiseerd in particuliere werkzaamheden, maar werken ook voor bedrijven of instellingen.

Schildersbedrijf van der Vlist verstaat zijn vak, werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig materiaal en professionele apparatuur en gereedschap. Het bedrijf gaat mee met de huidige ontwikkelingen en innovaties in de schilders branche, aangezien producten steeds worden verbeterd, regels veranderen en technieken steeds moderner worden.

Op deze website kunt u kennis maken met het bedrijf, kunt u lezen welke diensten wij leveren en voorbeelden zien van afgeronde opdrachten. Ook kunt u via het hiervoor bestemde formulier direct een offerte of informatie aanvragen.

Schildersbedrijf van der Vlist ziet het als een uitdaging om altijd de maximaal haalbare kwaliteit en duurzaamheid te leveren. Daarnaast staan de wensen van de klant bij ons hoog in het vaandel. Verschillende soorten schilderwerk zijn aan verschillende invloeden onderhevig en vereisen daarom ook een verschillende behandeling. Zo krijgt uw dakkapel bijvoorbeeld te maken met veel weersinvloeden terwijl uw houten trap juist onderhevig is aan slijtage. Voor alle soorten schilderwerk heeft Schildersbedrijf van der Vlist de juiste oplossing.

Kortom: Voor al uw schilderwerk is Schildersbedrijf van der Vlist

het antwoord.

Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print Share on LinkedIn